Ervaren rechters cluster Belastingrecht

De rechtbank Zeeland-West-Brabant biedt rechtspraak van niveau op maat en met oog voor maatschappelijke ontwikkelingen en opvattingen. Snel, toegankelijk en deskundig. De rechtbank is zichtbaar en bereikbaar in Zuid -West Nederland met zittingen op vier locaties: Breda, Middelburg, Bergen op Zoom en Tilburg. Voor belastingzaken ook in Eindhoven en Roermond.

Werken bij deze rechtbank betekent werken in een professionele en efficiënte organisatie van ruim 750 professionals. Onafhankelijk, omgevingsbewust en eigentijds. De rechtbank is een lerende organisatie en investeert voortdurend in kennis en vaardigheden. Het cluster Belastingrecht is een gespecialiseerd cluster waarin rijksbelastingzaken en zaken betreffende lokale heffingen worden behandeld. De rechters en juridisch medewerkers zijn fiscalisten.

Het cluster Belastingrecht werkt sinds juni 2018 vanuit het splinternieuwe gerechtsgebouw met alle moderne kantoorfaciliteiten, gelegen naast het station Breda.
Voor de behandeling van belastingzaken is de rechtbank Zeeland-West-Brabant op zoek naar

ERVAREN RECHTERS
Cluster Belastingrecht

Belangstelling

Als u interesse heeft in een overstap naar de rechtbank Zeeland-West-Brabant, dan kunt u voor een oriënterend gesprek contact opnemen met de president van de rechtbank Zeeland-West-Brabant, mr. J.B. (Jasper) van den Beld telefoon 088 361 59 58 ( j.van.den.beld@rechtspraak.nl ) of mr. C.A.F. (Linda) van Ginneken, teamvoorzitter Bestuursrecht, telefoon 088 361 58 47 (c.van.ginneken@rechtspraak.nl).

Graag ontvangen we ter voorbereiding uw schriftelijke motivatie en curriculum vitae.