De Rechtspraak werkt voor iedereen, door bodes en beveiligers
Voor jou draait het om een welkom en veilig gevoel. Zorg jij er mede voor dat elke zitting op rolletjes verloopt?

Jouw servicegerichtheid stelt bezoekers op hun gemak

Als bode of beveiliger zorg je ervoor dat alle betrokken partijen zich welkom en veilig voelen bij een rechtszaak. Met jouw gastgerichtheid en persoonlijke touch stel je iedereen op zijn gemak. Daarmee vervul je een essentiële rol in de dagelijkse gang van zaken bij de rechtbank.

Veelzijdig en belangrijk

Als bode zorg je dat juridische stukken op tijd bij betrokken partijen zijn – zowel intern als extern. Je brengt de zittingszaal in orde en zorgt ervoor dat rechters en advocaten alle benodigde materialen en documenten hebben tijdens een zitting. Als beveiliger houd je de omgeving voortdurend in het oog, schat je risico’s in en treed je de-escalerend op als dat nodig is. In beide functies draagt je werk bij aan een goed werkend rechtssysteem. Een baan met maatschappelijke impact.

Mensgerichte organisatie

Iedere medewerker binnen onze organisatie is belangrijk voor een goed werkende rechtspraak. Samenwerken is daarbij cruciaal. Dat doen we in een informele, mensgerichte sfeer. We zijn een lerende organisatie. Ideeën en feedback worden gewaardeerd, er is volop ruimte voor ontwikkeling. We zijn benieuwd naar jouw ideeën om de organisatie vooruit te helpen! 

De keuze is aan jou

Ben je na een tijdje toe aan een andere rol of baan? Binnen de Rechtspraak stap je makkelijk over naar een ander rechtsgebied of gerecht. We hebben locaties in het hele land. Je kunt je ook ontwikkelen tot leidinggevende.

Vacature-alert

Wil je het meteen weten als er een nieuwe vacature is voor een bode of beveiliger?
Meld je dan aan via de knop hieronder!