De Rechtspraak werkt voor iedereen, door bedrijfsvoering
Voor jou draait het om een goed georganiseerde en professionele werkomgeving. Ben jij klaar voor een baan met maatschappelijke impact?

Met jouw specialisme maak je het verschil

Of het nu gaat om inkoop, financiën, HRM, communicatie of facilitair beheer: met jouw specialisme draag je bij aan een plezierige en efficiënte gang van zaken binnen de Rechtspraak. Jij schept de randvoorwaarden waardoor rechters, juristen en andere collega’s zich kunnen focussen op hun kerntaken en hun werk zo goed mogelijk kunnen doen.

Veelzijdig en belangrijk

In het hele land hebben we specialisten nodig binnen bedrijfsvoering. Dankzij jouw werk ben je betrokken bij veel aspecten van de organisatie. Bovendien speel je een cruciale rol in de ondersteuning van een goed werkend en efficiënt rechtssysteem. En daarmee aan een rechtvaardige samenleving.

Mensgerichte organisatie

Iedere medewerker binnen onze organisatie is belangrijk voor een goed werkende rechtspraak. Samenwerken is daarbij cruciaal. Dat doen we in een informele, mensgerichte sfeer. We zijn een lerende organisatie. Ideeën en feedback worden gewaardeerd, er is volop ruimte voor ontwikkeling. We zijn benieuwd naar jouw ideeën om de organisatie vooruit te helpen! 

De keuze is aan jou

Ben je na een tijdje toe aan een andere rol of baan? Binnen de Rechtspraak stap je makkelijk over naar een ander rechtsgebied of gerecht. We hebben locaties in het hele land. Je kunt je ook ontwikkelen tot leidinggevende.

Vacature-alert

Wil je het meteen weten als er een nieuwe vacature is in de bedrijfsvoering? Meld je dan aan via de knop hieronder!