De Rechtspraak
werkt voor iedereen,
door administratief medewerkers
Voor jou is het belangrijk dat je jouw organisatie- en planningstalent kunt inzetten voor de goede zaak. Als administratief medewerker zorg je ervoor dat juridische procedures eerlijk en soepel verlopen. Help jij mee aan een rechtvaardige samenleving?

Dankzij jouw talenten loopt de Rechtspraak op rolletjes

Als administratief medewerker ben je de steun en toeverlaat van een afdeling of team. Je plant bijvoorbeeld zittingen in, nodigt partijen tijdig uit, zorgt dat ze de juiste informatie krijgen, stelt dossiers samen, controleert gegevens en voert die in het systeem in. Ook beantwoord je vragen met betrekking tot een zaak en de procedure. Dankzij jouw accuraat werk kan een rechtszaak gesmeerd verlopen.

Benieuwd hoe jij kunt bijdragen?

Ontdek de vacatures voor administratief medewerkers.

Veelzijdig en belangrijk​

De Rechtspraak heeft tal van uitdagende banen in het hele land voor jouw administratieve kwaliteiten. Je ondersteunt bijvoorbeeld juridische teams of helpt ons om helder te communiceren naar de maatschappij. Of je zorgt ervoor dat het personeelsbeleid goed wordt uitgevoerd. Het werk is veelzijdig én belangrijk voor een goedwerkende Rechtspraak.

Meld je aan voor de vacature-alert

Blijf op de hoogte van nieuwe vacatures.

Mensgerichte organisatie

Iedere medewerker binnen onze organisatie is belangrijk voor een goed werkende rechtspraak. Samenwerken is daarbij cruciaal. Dat doen we in een informele, mensgerichte sfeer. We zijn een lerende organisatie. Ideeën en feedback worden gewaardeerd, er is volop ruimte voor ontwikkeling. We zijn benieuwd naar jouw ideeën om de organisatie vooruit te helpen! 

Veel kansen om jezelf te blijven ontwikkelen

Onze bijdrage aan een rechtvaardige samenleving staat voorop. Hier slagen we het best in als deze missie hand in hand gaat met jouw werkplezier en de ontwikkeling. Daar hebben we veel aandacht en ruimte voor. Net zoals we ook nieuwsgierig zijn naar jouw ideeën om de Rechtspraak vooruit te helpen.

Hoe wil jij bijdragen?

Ben jij klaar om het verschil te maken binnen de Rechtspraak en impact te maken in onze samenleving?

Blijf op de hoogte van nieuwe vacatures met de vacature-alert.

Plan een kop koffie met ons in en maak kennis met IVO Rechtspraak.