De Rechtspraak werkt voor iedereen, door administratief medewerkers
Voor jou is het belangrijk dat je jouw organisatie- en planningstalent kunt inzetten voor de goede zaak. Als administratief medewerker zorg je ervoor dat juridische procedures eerlijk en soepel verlopen. Help jij mee aan een rechtvaardige samenleving?

Dankzij jouw talenten loopt de Rechtspraak op rolletjes

Als administratief medewerker ben je de steun en toeverlaat van een afdeling of team. Je plant bijvoorbeeld zittingen in, nodigt partijen tijdig uit, zorgt dat ze de juiste informatie krijgen, stelt dossiers samen, controleert gegevens en voert die in het systeem in. Ook beantwoord je vragen met betrekking tot een zaak en de procedure. Dankzij jouw accuraat werk kan een rechtszaak gesmeerd verlopen.

Veelzijdig en belangrijk

De Rechtspraak heeft tal van uitdagende banen in het hele land voor jouw administratieve kwaliteiten. Je ondersteunt bijvoorbeeld juridische teams of helpt ons om helder te communiceren naar de maatschappij. Of je zorgt ervoor dat het personeelsbeleid goed wordt uitgevoerd. Het werk is veelzijdig én belangrijk voor een goedwerkende Rechtspraak.

Mensgerichte organisatie

Iedere medewerker binnen onze organisatie is belangrijk voor een goed werkende rechtspraak. Samenwerken is daarbij cruciaal. Dat doen we in een informele, mensgerichte sfeer. We zijn een lerende organisatie. Ideeën en feedback worden gewaardeerd, er is volop ruimte voor ontwikkeling. We zijn benieuwd naar jouw ideeën om de organisatie vooruit te helpen! 

Vacature-alert

Wil je het meteen weten als er een nieuwe administratieve vacature is? Meld je dan aan via de knop hieronder!