Stageplaats mbo juridisch administratief

Werken bij de Rechtspraak betekent werken aan een rechtvaardige samenleving. Ook tijdens je stage draag je hieraan actief bij. De rechtbank Oost-Brabant zoekt gemotiveerde, klantgerichte en zorgvuldige mbo juridisch administratieve studenten voor al onze juridische teams.

Stageplaats hbo (3e jaars) team Civiel Recht

Werken bij de Rechtspraak betekent werken aan een rechtvaardige samenleving. Ook tijdens je stage draag je hieraan actief bij. De rechtbank Oost-Brabant zoekt een enthousiaste en initiatiefrijke juridische hbo- student voor het team Civiel Recht.

Stageplaats hbo (3e jaars) team Familie- en Jeugdrecht

Werken bij de Rechtspraak betekent werken aan een rechtvaardige samenleving. Ook tijdens je stage draag je hieraan actief bij. De rechtbank Oost-Brabant zoekt een enthousiaste en initiatiefrijke juridische hbo-student voor het team Familie- en Jeugdrecht.

Stageplaats hbo (3e jaars) team Strafrecht

Werken bij de Rechtspraak betekent werken aan een rechtvaardige samenleving. Ook tijdens je stage draag je hieraan actief bij. De rechtbank Oost-Brabant zoekt een enthousiaste en initiatiefrijke juridische hbo-student voor het team Strafrecht.