Senior administratief medewerker cluster Familie & Jeugd

Werk jij zorgvuldig, schakel je makkelijk tussen verschillende werkzaamheden en heb je affiniteit met geautomatiseerde systemen? Voor ons team Administratie voor het rechtsgebied Familie & Jeugd zoeken wij een senior administratief medewerker. Weten wat het werk inhoudt? Lees dan snel verder.

President bij de rechtbank Noord-Nederland

Rechtspraak maakt samen leven mogelijk.De Rechtspraak zorgt voor integere,tijdige en effectieve beslechting van geschillen en berechting van strafbare feiten door onafhankelijke rechters.De Rechtspraak draagt bij aan de instandhouding van de rechtsstaat en het vertrouwen van de burger in het recht.

Junior adviseur planning & control

Het team Planning & Control van de rechtbank Noord-Nederland is op zoek naar een junior adviseur. Dit in een organisatie met maatschappelijke impact en betrokken collega’s. Meer weten? Lees dan snel verder.

Junior gerechtsjurist cluster Bestuursrecht

Het cluster Bestuursrecht van de rechtbank Noord-Nederland is op zoek naar een junior gerechtsjurist. Een baan vol inhoudelijke uitdaging in een boeiende organisatie. Benieuwd naar wat we je te bieden hebben? Lees dan snel verder!