Gerechtsbode, team Front

Ben jij communicatief sterk en servicegericht ingesteld en vind jij het leuk om de bezoekers van de rechtbank te begeleiden? Dan is rechtbank Den Haag op zoek naar jou!

Roosteraar Strafrecht, team Verkeerstoren

Ben jij de stressbestendige, resultaatgerichte puzzelaar die wij zoeken? Ben jij in staat om op basis van meerdere belangen, wensen en eisen te komen tot het beste rooster voor onze zittingen? Lees dan snel verder!

(Senior) rechter WIM-zaken

Werken in een hecht team in de meest dynamische rol die de rechtspraak kent en dat in zowel nationaal en internationaal verband!

(Senior) Administratief Medewerker

Zin in een nieuwe administratieve uitdaging? Bij de rechtbank Den Haag bieden we mooie kansen voor (SENIOR) ADMINISTRATIEF MEDEWERKERS met een scherp oog voor details.

Business controller

Haal jij energie uit strategische advisering, draag jij graag bij aan het verbeteren van de planning & control producten en wordt jij uitgedaagd door o.a. productie, personeel en financiƫle begrotingen en voortgangsrapportages? Dan is deze functie iets voor jou!

Digicoach (Den Haag)

Maak Rechtspraak-medewerkers in jouw regio digitaal vaardiger, van juristen en rechters tot administratief medewerkers. Help ze slimmer en sneller te werken en draag zo jouw steentje bij aan de maatschappij.

Privacy officer

We hebben jouw expertise op het gebied van privacy nodig om onze rechtbanken te ondersteunen. Iets voor jou? Lees dan snel verder!

Stage beveiliging, rechtbank Den Haag

Wil jij graag praktijkervaring opdoen binnen een unieke juridische omgeving? En wil jij, op jouw manier, bijdragen aan het verschil tussen recht en onrecht? Kom dan stage lopen bij rechtbank Den Haag!