Gerechtsjuristen, team Jeugd- en Zorgrecht

Ons team behandelt zaken op het gebied van het jeugdstrafrecht, het jeugdbeschermingsrecht, de Leerplichtwet, de Wet zorg en dwang (Wzd) en de Wet verplichte geestelijke gezondheidszorg (Wvggz). Als jurist ben je bevlogen, betrokken en sta je midden in de maatschappij.

Managementassistent, team Handel

Haal jij voldoening uit het slim organiseren van het werk van anderen? Dan zoeken wij jou als collega in de functie van managementondersteuner!

Medewerker communicatie

Je bent net klaar met je communicatie opleiding en op zoek naar een leuke baan met inhoud. Je houdt van schrijven en raakt niet van slag als je meerdere taken tegelijk op je bordje krijgt. Als je ook nog een hart hebt voor een rechtvaardige samenleving, dan komen we graag met jou in contact!

(Senior) gerechtsjuristen, teams Bestuursrecht

Als (senior) gerechtsjurist vind je het belangrijk om recht te doen aan bezwaren van burgers en bedrijven tegen besluiten van de overheid die een grote impact kunnen hebben op het leven van mensen. Denk aan zaken over stikstof, demonstraties, asielzaken of de toeslagenaffaire.

(Senior) gerechtsjurist, team Belastingrecht

Ben jij die bevlogen en betrokken jurist die weet dat achter elk dossier een persoon of bedrijf zit die met de uitspraak van de belastingrechter duidelijkheid wil? Dan hebben wij een mooie functie voor jou. Lees verder om te zien wat de functie inhoudt.

(Senior) juridisch adviseur, team Handel

Als (senior) juridisch adviseur heb je passie voor het civiele recht. Het verdiepen van je kennis en een zaak tot in de finesses uitzoeken is goed aan jou besteed.

P&O-adviseur

Wil jij aan de slag voor en met een unieke groep klanten, namelijk rechters? Voel je je comfortabel om op verschillende niveaus te schakelen en zie je werken met collega’s als een teamsport? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Senior gerechtsjurist omgevingsrecht, team Bestuursrecht 1

Voor het team Bestuursrecht 1 zoeken we een senior gerechtsjurist omgevingsrecht. Ga jij graag de (juridische) inhoud in en wil je nauw samenwerken met de bestuursrechter? Dan ben jij misschien de essentiële schakel waar wij naar op zoek zijn!

Medewerkers beveiliging, locatie Gouda of Den Haag

Haal jij voldoening uit het bieden van orde, rust en veiligheid en lijkt het jou leuk om dit voor de medewerkers en bezoekers van de rechtbank te doen? Dan zij wij op zoek naar jou. We zijn op zoek naar een medewerker beveiliging, één voor onze locatie in Gouda en één voor onze locatie in Den Haag.