BI specialist – back-end ETL ontwikkelaar

Heb jij interesse in business intelligence en data en ben je gemotiveerd om bij te dragen aan de rechtstaat Nederland?
Bij het Landelijk Dienstencentrum voor de Rechtspraak zijn wij op zoek naar een BI specialist – back-end ETL ontwikkelaar. Spreekt dit jou aan? Lees dan verder.

Senior inkoopadviseur

Heb jij een passie voor samenwerken en ben je enthousiast om bij te dragen aan de ontwikkeling van inkoop?
Bij het Landelijk Dienstencentrum voor de Rechtspraak zijn wij op zoek naar een senior inkoopadviseur. Spreekt dit jou aan? Lees dan verder.

Medewerker financiële administratie

Heb jij een financiële MBO-opleiding en houd je van boekhouden en met name het crediteuren proces?
Bij het Landelijk Dienstencentrum voor de Rechtspraak zijn wij op zoek naar een medewerker financiële administratie. Spreekt dit jou aan? Lees dan verder.

Scrum master content

Als Scrum master content voor rechtspraak.nl ondersteun je het contentteam om ze zelfsturend te laten functioneren. Hiervoor heb je contact met collega’s, zorg je voor overzicht in de contentactiviteiten en help je het team op weg in de Agile Scrum methodiek. Spreekt jou dit aan? Reageer dan snel!

Medewerker financiële administratie

Heb jij een maatschappelijke en dienstverlenende drive en ben je op zoek naar een interessante nieuwe financiële baan? Bij het Landelijk Dienstencentrum voor de Rechtspraak zijn wij op zoek naar een Medewerker Financiële Administratie (debiteurenadministratie). Spreekt dit jou aan? Lees dan verder.