De Rechtspraak werkt voor iedereen, door IT-specialisten
Voor jou is het belangrijk dat iedereen makkelijk toegang heeft tot de rechter. Jouw IT-oplossingen zorgen ervoor dat de rechtspraak in Nederland goed werkt en blíjft werken. Ben jij klaar om jouw kennis in te zetten voor een rechtvaardige samenleving?

Werken bij IVO Rechtspraak: een baan met inhoud

IVO Rechtspraak maakt als IT-dienstverlener de Nederlandse rechtspraak digitaal toegankelijk. Samen met 900 collega’s ontwikkelen, beheren en onderhouden we meer dan 110 applicaties, dit doen we voor ruim 12.000 gebruikers. Daarbij werken we niet met legacy, maar met de nieuwste technologieën en methoden. Java, Splunk, AppDynamics, Archimate, ReadyAPI … En nog veel meer. Altijd in Scrumteams volgens DevOps.

Heb jij zin om je tanden te zetten in technisch flink inhoudelijke uitdagingen? Bekijk dan onze IT-vacatures.

IT en de Rechtspraak

IVO Rechtspraak ontwikkelt en beheert digitale systemen voor de rechtspraak. Toch gaat het bij ons niet om nullen en enen, maar om mensen: burgers, rechters, het Openbaar Ministerie en advocaten. Maar ook partijen als de politie, slachtofferhulp of de kinderbescherming. Jouw oplossingen maken dat de rechtspraak in Nederland beter en sneller werkt, begrijpelijk en toegankelijk is. Jij draagt dus bij aan een rechtvaardige samenleving.

Ontwikkel jezelf bij de Rechtspraak

Bij de Rechtspraak zijn we volop bezig met digitalisering en er liggen mooie kansen voor IT-professionals. Werk aan vernieuwing met maatschappelijke impact, zorg voor stabiele systemen en maak 24/7 online zaken mogelijk. Ontwikkel jezelf terwijl je bijdraagt aan deze belangrijke transformatie.

Samenwerken voor een soepele rechtspraak

Bij de Rechtspraak werk je als IT’er samen met collega’s, ketenpartners en marktpartijen. In zelfstandige teams (BusDevOps) bundelen we krachten om ons product beter te laten aansluiten op gebruikersbehoeften. Zo maken we het verschil in een soepele rechtspraak.

Wat we jou bieden

  • Een goed salaris
  • 36-urige werkweek
  • Je krijgt een Individueel Keuze Budget (IKB) van 16,37% over je salaris. Dit is inclusief je vakantiegeld en eindejaarsuitkering.
  • Goede regelingen voor bijvoorbeeld ouderschapsverlof en ontwikkelmogelijkheden
  • Mogelijkheid om thuis te werken

Weten of een vacature bij jou past?

Plan een kop koffie met ons in. Maak vrijblijvend kennis met IVO Rechtspraak.

Studenten en starters

Zoek je een stage die betekenis en toegevoegde waarde biedt? Wil je samenwerken met professionals waar je heel veel van kunt leren? Dan ben je bij IVO Rechtspraak aan het goede adres.

Traineeship IT Trainer/ opleider Rechtspraak

Lees meer

IT Traineeship Test automation Engineer Rechtspraak

Lees meer

Nieuws en artikelen

Open sollicitatie of vacature-alert?

Vanuit IVO Rechtspraak zijn wij altijd op zoek naar goede IT talenten. Zit jouw droombaan er op dit moment niet tussen? Stuur dan je motivatie en cv via onderstaande button en wij kijken of er mogelijkheden te creëren zijn. Of maak een vacature-alert aan. Zo blijf je altijd op de hoogte van onze nieuwe vacatures! Voor meer informatie mail dan naar Edwin Visser, Corporate Recruiter via vacatures@rechtspraak.nl.

Vacature-alert

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste IT vacatures? Meld je dan met de knop hieronder aan!

Mijn werk heeft impact

Werken bij IVO betekent een grote invloed hebben op belangrijke groepen in de samenleving; onze collega’s, burgers, rechters, het Openbaar Ministerie en advocaten. Ook organisaties zoals politie, slachtofferhulp en de kinderbescherming zijn erbij betrokken. We doen meer dan alleen laptops en verbindingen verzorgen; we zijn actief betrokken bij de overgang naar digitale technologie in de Rechtspraak. En daarmee maakt ons werk impact.