Werken bij het Dienstencentrum Rechtspraak

Bij het Dienstencentrum Rechtspraak draait alles om jouw expertise. Waarom? Omdat jouw unieke kennis bijdraagt aan een betrouwbare rechtspraak die voor iedereen toegankelijk is. Vanuit een centrale organisatie ondersteun je samen met andere professionals rechtbanken, hoven en bijzondere colleges in de bedrijfsvoering. Van financiële taken tot inkoop, van data-analyse tot websitebeheer en arbeidsjuridisch advies: jouw bijdrage maakt het verschil.

Dienstencentrum Rechtspraak

Werken bij het Dienstencentrum Rechtspraak

Bij ons op kantoor werken circa 200 mensen. Je kunt ons vinden aan de Uniceflaan in Utrecht, waar we een pand delen met IVO Rechtspraak en SSR. Dit is op loopafstand van Utrecht Centraal. Je bent elke werkdag welkom op kantoor, maar we snappen dat je dit graag afwisselt met thuiswerken. Bij ons bepaal je zelf hoe je je werk-privé balans bewaakt.

Waar wij voor staan

Alleen samen zorgen wij ervoor dat iedereen toegang heeft tot dezelfde betrouwbare dienstverlening. Daarom staan samenwerken en jouw ontwikkeling voorop. Als organisatie, als professional en als persoon. Zo creëren we een inspirerende werkomgeving waarin wij daadkrachtig inspelen op veranderingen: een plek waar jij met plezier werkt. Wij geloven dat de kracht van diversiteit de kwaliteit van ons werk verhoogt. We zijn benieuwd naar jouw persoonlijke verhaal, je kwaliteiten en je werk- en levenservaring. Zo dragen we niet alleen bij aan een rechtvaardige samenleving, maar ook een werkomgeving waarin we door elkaar kunnen groeien.

Werken bij de Rechtspraak?

Bekijk alle vacatures het Dienstencentrum Rechtspraak

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures?

Meld je aan voor de vacature-alert

Blijf met ons verbonden 

Blijf met ons verbonden op social media

Benieuwd naar onze vacatures?