Werken bij de rechtbank Noord-Holland

Rechtbank Noord-Holland heeft locaties in Haarlem, Alkmaar, Zaandam en Haarlemmermeer. Schiphol ligt in ons werkgebied en zaken rondom de luchthaven spelen dan ook regelmatig bij onze rechtbank. Als enige rechtbank in Nederland hebben we een douanekamer.

Locatie Haarlem (1)

Locatie Haarlem (2)

Locatie Alkmaar

Locatie Zaandam

Locatie Haarlemmermeer

Werken bij de rechtbank Noord-Holland

Bij de rechtbank Noord-Holland werk je bij een organisatie die een onmisbare rol heeft in de maatschappij. Met circa 730 collega’s, waarvan 160 rechters, draag je bij aan goede en toegankelijke rechtspraak. Bij alles wat we doen hebben we oog voor het belang van de rechtzoekende.

Waar wij voor staan

Bij alles wat we doen hebben we oog voor het belang van de rechtzoekende. Jaarlijks behandelt de rechtbank zo’n 130.000 zaken op het gebied van strafrecht, bestuursrecht en civiel recht. Die gaan onder andere over misdrijven, verkeersovertredingen, bewindvoering, verblijfsvergunningen, arbeidsconflicten en echtscheidingen.

Vacatures, stages en traineeprogramma

Voor studenten in de eindfase van hun studie rechten en voor hbo-studenten rechten bestaat de mogelijkheid om stage te lopen bij de rechtbank Noord-Holland. Je kunt je aanmelden via de website. Mbo-stagiairs kunnen stage lopen in de functie van administratief medewerker. 

Werken bij de rechtbank?

Bekijk alle vacatures bij de rechtbank Noord-Holland

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures?

Meld je aan voor de vacature-alert

Blijf met ons verbonden 

Blijf met ons verbonden op social media

Routebeschrijving

Plan je reis naar de rechtbank Noord-Holland

Benieuwd naar onze vacatures?