Wat bieden wij jou?
Concrete arbeidsvoorwaarden.

Wat bieden wij jou?

Allereerst een baan waar je jouw talenten inzet voor een rechtvaardige samenleving. Zinvol werk dus. In een plezierige werkomgeving waar je jezelf kunt zijn en je volop kunt ontwikkelen. Maar natuurlijk hebben we je meer te bieden.

Contract en salaris

Je krijgt in eerste instantie een tijdelijke aanstelling. Vaak mondt dit uit in een vaste baan. De hoogte van je salaris hangt af van je functie en je werkervaring.

Vakantiegeld en andere financiële regelingen

Je krijgt een vergoeding voor woon-werkverkeer. Reiskosten voor het openbaar vervoer krijg je volledig vergoed (tweede klas). Reis je op een andere manier, dan ontvang je een tegemoetkoming.

Je ontvangt een Individueel Keuzebudget, dit is een percentage van je bruto jaarsalaris. Dit kun je flexibel inzetten voor arbeidsvoorwaarden die voor jou belangrijk zijn. Extra verlofuren? Een nieuwe fiets? Vakantiegeld? Het kan allemaal. Hierdoor kan je uiteindelijk salaris aanzienlijk hoger uitpakken dan de genoemde salarisschalen in de vacatures!

We zorgen ervoor dat je pensioen opbouwt bij het ABP.  En verder bieden we je flexibele werktijden, mogelijkheden om parttime te werken en regelingen voor ouderschapsverlof, studie en kinderopvang.