Werken bij de rechtbank Overijssel

De rechtbank Overijssel staat voor goede, tijdige en begrijpelijke rechtspraak. Daarbij staat de klant, de rechtzoekende, centraal.

Locatie Almelo

Locatie Zwolle

Locatie Enschede

Werken bij de rechtbank Overijssel

Bij onze rechtbank werken ruim vierhonderd professionals, verdeeld over de hoofdlocaties in Almelo en Zwolle en de kantonlocatie in Enschede.

Waar wij voor staan

We zijn een goede werkgever, die medewerkers stimuleert om zich te ontwikkelen en door te groeien. We streven naar een personeelsbestand dat een goede afspiegeling is van de samenleving. De Rechtbank Overijssel is organisatorisch verdeeld in vijf (integrale) teams: kanton/handel, bestuursrecht, familie & jeugd, strafrecht en toezicht, inclusief bijbehorende administraties en een ondersteunende afdeling Bedrijfsvoering. De afdelingen worden aangestuurd door het gerechtsbestuur. Naast de kernwaarden rechtvaardig, onpartijdig, integer en deskundig is de rechtbank Overijssel vertrouwd, vooruitstrevend, klantgericht en is het er prettig werken.

Vacatures, stages en traineeprogramma

Rechtbank Overijssel kan ieder jaar een beperkt aantal studenten (mbo tot universitair) een stageplaats of afstudeeropdracht aanbieden. Tweemaal per jaar (in april en oktober) inventariseert de rechtbank Overijssel welke stageplaatsen beschikbaar zijn in de stageperiodes welke aanvangen in januari, februari en september daaropvolgend. 

Werken bij de rechtbank?

Bekijk alle vacatures bij de rechtbank Overijssel

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures?

Meld je aan voor de vacature-alert

Blijf met ons verbonden 

Blijf met ons verbonden op social media

Routebeschrijving

Plan je reis naar de rechtbank Overijssel

Benieuwd naar onze vacatures?