Rechtbank Limburg

Rechtbank Limburg telt 100 rechters. Samen met de ongeveer 500 medewerkers behandelen zij elk jaar zo’n 100.000 rechtszaken. Dat doen zij deskundig en met oog voor de belangen van de individuele rechtzoekende. De rechtbank heeft twee locaties: Maastricht en Roermond. De rechtbank Limburg is een laagdrempelige en open organisatie waar kwaliteit en professionaliteit hoog in het vaandel staan. Verantwoordelijkheden zijn laag in de organisatie belegd. Je krijg de kans om je persoonlijk te ontwikkelen.

Rechtbank Limburg is een sociale werkgever. Een goed werkklimaat en plezier in je werk vinden wij belangrijk. Het werk is op alle terreinen interessant, of je nu bode, griffier of rechter bent. Door onze centrale ligging komen met enige regelmaat zaken voorbij die internationaal gekleurd zijn.

Samenwerken en verbinden

We hechten veel waarde aan samenwerken en verbinding, zowel binnen onze rechtbank als met de maatschappij en onze ketenpartners. Door bij de rechtbank te werken sta je midden in de maatschappij. We bouwen momenteel aan een nieuwe, digitale organisatie. Dat betekent een andere manier van werken.

De rechtbank Limburg is een sociale en innovatieve organisatie, waar kwaliteit en goed samenwerken voorop staan.

Stages

Ook studenten kunnen bij onze rechtbank terecht. We bieden stages aan op mbo-, hbo- en wo-niveau. Ook kun je tijdens je studie aan de slag als buitengriffier.

Open sollicitaties

Stuur jouw open sollicitatie per e-mail naar onze afdeling Personeelszaken: sollicitaties.RB-LIM@rechtspraak.nl.