Werken bij de rechtbank Limburg

Rechtbank Limburg telt 100 rechters. Samen met de ongeveer 500 medewerkers behandelen zij elk jaar zo’n 100.000 rechtszaken. Dat doen zij deskundig en met oog voor de belangen van de individuele rechtzoekende. De rechtbank heeft twee locaties: Maastricht en Roermond. De rechtbank Limburg is een laagdrempelige en open organisatie waar kwaliteit en professionaliteit hoog in het vaandel staan. Verantwoordelijkheden zijn laag in de organisatie belegd. Je krijg de kans om je persoonlijk te ontwikkelen.

Locatie Maastricht

Locatie Roermond

Werken bij de rechtbank Limburg

Rechtbank Limburg is een sociale werkgever. Een goed werkklimaat en plezier in je werk vinden wij belangrijk. Het werk is op alle terreinen interessant, of je nu bode, griffier of rechter bent. Door onze centrale ligging komen met enige regelmaat zaken voorbij die internationaal gekleurd zijn.

Waar wij voor staan

We hechten veel waarde aan samenwerken en verbinding, zowel binnen onze rechtbank als met de maatschappij en onze ketenpartners. Door bij de rechtbank te werken sta je midden in de maatschappij. We bouwen momenteel aan een nieuwe, digitale organisatie. Dat betekent een andere manier van werken. De rechtbank Limburg is een sociale en innovatieve organisatie, waar kwaliteit en goed samenwerken voorop staan.

Vacatures, stages en traineeprogramma

Ook studenten kunnen bij onze rechtbank terecht. We bieden stages aan op mbo-, hbo- en wo-niveau. 

Wil je een open sollicitatie doen? Dat kan per e-mail naar: sollicitaties.RB-LIM@rechtspraak.nl.

Werken bij de rechtbank?

Bekijk alle vacatures bij de rechtbank Limburg

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures?

Meld je aan voor de vacature-alert

Blijf met ons verbonden 

Blijf met ons verbonden op social media

Routebeschrijving

Plan je reis naar de rechtbank Limburg

Benieuwd naar onze vacatures?