Werken bij de Centrale Raad van Beroep

De Centrale Raad van Beroep is een van de vier hoogste bestuursrechters die Nederland kent. De andere drie zijn de Hoge Raad, de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State en het College van Beroep voor het bedrijfsleven. De Centrale Raad van Beroep oordeelt in hoger beroep over geschillen op het terrein van de sociale verzekeringen, de sociale voorzieningen en ambtenarenzaken.

Centrale Raad van Beroep

Werken bij de Centrale Raad van Beroep

Bij de Centrale Raad van Beroep werken ongeveer 55 raadsheren en ruim 200 juridische en andere ondersteuners. We hebben daarbij de beschikking over een wetenschappelijk bureau en een Internationale Kamer. Verder investeren we in de toekomst, onder meer door het opleiden van jonge talentvolle juristen in ons opleidingshuis.

Waar wij voor staan

De Centrale Raad van Beroep staat en gaat voor goede, tijdige en begrijpelijke rechtspraak, toegankelijk voor burgers en bestuursorganen. Daarmee leveren wij een bijdrage aan het vertrouwen van burger en samenleving in de rechtspraak en aan de instandhouding en versterking van de democratische rechtsstaat. De komende jaren leggen we de focus op het wegwerken van achterstanden, het verkorten van doorlooptijden en beheersing van de werkdruk. We maken intern en extern zichtbaar wat onze toegevoegde waarde is voor rechtzoekenden en samenleving.

Vacatures, stages en traineeprogramma

Regelmatig zijn er vacatures bij de Centrale Raad van Beroep. Maak een vacature-alert aan om op de hoogte te blijven van nieuwe vacatures. 

Werken bij de Centrale Raad van Beroep?

Bekijk alle vacatures bij de Centrale Raad van Beroep

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures?

Meld je aan voor de vacature-alert

Blijf met ons verbonden 

Blijf met ons verbonden op social media

Routebeschrijving

Plan je reis naar de Centrale Raad van Beroep

Benieuwd naar onze vacatures?