Vacature raadsheer strafrecht (36 uur per week), gerechtshof ‘s-Hertogenbosch

Het gerechtshof ‘s-Hertogenbosch heeft een vacature voor raadsheer binnen het rechtsgebied strafrecht.

Gerechtshof ‘s-Hertogenbosch
Vanuit het Paleis van Justitie, achter het centraal station werken rond de 260 medewerkers jaarlijks samen aan zo’n 10.000 uitspraken in belasting-, familie-, handels- en strafzaken.
Medewerkers máken het hof. Hun kwaliteiten en competenties zijn belangrijk voor het bereiken van onze doelen: snelle, deskundige en toegankelijke rechtspraak in hoger beroep. Daarom geeft het hof ruim baan aan de professional. We stimuleren kwaliteit en investeren in (persoonlijk) leiderschap. We zijn ons bewust van onze onafhankelijke rol in de rechtstaat. En tegelijk hebben we oog voor wat er leeft in de samenleving. Vanzelfsprekend ligt de juridische lat hoog. We werken effectief en efficiënt. Modern vakmanschap noemen we dat.

Wat gaat u doen?
Als raadsheer behandelt en beslist u – als lid van een meervoudige kamer – zaken in hoger beroep. U spreekt recht in individuele zaken met voortdurende aandacht voor rechtseenheid, rechtsontwikkeling en rechtsbescherming tegen de achtergrond van de onderliggende problemen in de samenleving. U werkt nauw samen met andere raadsheren en met juridisch en administratief medewerkers.

Wat bieden wij?
Het betreft een functie met een fulltime aanstelling (36 uur per week). Het salaris bedraagt minimaal € 7.951,72 en maximaal € 8.765,67 bruto per maand bij een 36-urige werkweek, exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. Reiskosten voor woon-werkverkeer met het openbaar vervoer (2e klasse) worden vergoed. U kunt gedeeltelijk thuiswerken via een digitale werkplek. Een detachering behoort tot de mogelijkheden.

Meer informatie
Meer informatie over de functie van raadsheer is terug te vinden in het functieprofiel van raadsheer. Meer informatie over de functie van raadsheer is terug te vinden in het functieprofiel van raadsheer. Daarnaast kunt u contact opnemen met John van Krieken, teamvoorzitter, telefoon 088 361 51 73 of Juliette Nederlof, teamvoorzitter, telefoon 088 362 32 88

Meer informatie over het gerechtshof ‘s-Hertogenbosch vindt u op Werkenbijderechtspraak.nl

Reageren
Hebt u interesse in de functie van raadsheer, stuurt u dan uw sollicitatie met curriculum vitae en 3 schriftelijke referenties aan de president van het gerechtshof ‘s-Hertogenbosch, de heer mr. G. Tangenberg. Emailadres is PenO.sollicitatie.hof-she@rechtspraak.nl.

Procedure
Na ontvangst van uw sollicitatie kan informatie worden opgevraagd bij de president van uw huidige gerecht.