senior P&O Adviseur

Samen bijdragen aan het vinden van nieuwe collega’s, aan de professionele groei, het werkplezier en de verbinding met de organisatie, daar draait het om als P&O adviseur bij de rechtbank Zeeland-West-Brabant. Hoe vul jij ons team aan met jouw persoonlijke en professionele kwaliteiten?

Administratief medewerker, team Civielrecht, cluster III, locatie Breda

Werken bij de Rechtspraak betekent werken aan tijdige en transparante rechtspraak. Dat is cruciaal, ook in jouw rol als administratief medewerker civiel recht. Heb je een goed administratief inzicht en ben jij je bewust van het belang van jouw rol in het administratieve proces? Lees dan verder.

Traineeprogramma Rechtspraak

Wil je een slimme eerste stap zetten in jouw carrière en wil jij je inzetten voor een rechtvaardige samenleving?

Fiscalist, Belastingrecht, Breda

Werken bij de Rechtspraak betekent werken aan een rechtvaardige samenleving, maar ook aan tijdige rechtspraak. Als (senior) gerechtsjurist belastingrecht draag je hier actief aan bij. Is verdieping van je kennis en het uitzoeken van de finesses van een zaak aan jou goed besteed? Lees dan verder.

(Senior) Gerechtsjurist Vreemdelingenrecht

Werken bij de Rechtspraak betekent werken aan een rechtvaardige samenleving. Ook als senior gerechtsjurist Vreemdelingenrecht draag je hier actief aan bij. Is verdieping van je kennis en het uitzoeken van de finesses van een zaak aan jou goed besteed? Lees dan verder.