Planner, team Civiel recht, Centraal planbureau, Breda

Werken bij de Rechtspraak betekent werken aan een rechtvaardige samenleving, maar ook aan tijdige en transparante rechtspraak. Zeker als planner draag je hier actief aan bij.
Weet je goed zicht te houden op werkvoorraden en te zorgen voor een goede doorstroming van zaken? Lees dan verder.

Administratief medewerker, Strafrecht, Breda

Werken bij de Rechtspraak betekent werken aan een rechtvaardige samenleving. Ook als administratief medewerker bij het team Strafrecht draag je hier actief aan bij. Ben jij een stressbestendige en nauwkeurige administratieve professional? Lees dan verder.

Facilitair medewerker Bode/Beveiliger, Breda

Werken bij de Rechtspraak betekent werken aan tijdige rechtspraak. Ook als bode/beveiliger draag je hier actief aan bij. Je voelt je fijn in een dienstverlenende rol en bent het visitekaartje van de Rechtbank. Zijn beveiliging en facilitaire dienstverlening aan jou goed besteed? Lees dan verder.

Fiscalist, Belastingrecht, Breda

Werken bij de Rechtspraak betekent werken aan een rechtvaardige samenleving, maar ook aan tijdige rechtspraak. Als (senior) gerechtsjurist belastingrecht draag je hier actief aan bij. Is verdieping van je kennis en het uitzoeken van de finesses van een zaak aan jou goed besteed? Lees dan verder.