senior P&O Adviseur

Samen bijdragen aan het vinden van nieuwe collega’s, aan de professionele groei, het werkplezier en de verbinding met de organisatie, daar draait het om als P&O adviseur bij de rechtbank Zeeland-West-Brabant. Hoe vul jij ons team aan met jouw persoonlijke en professionele kwaliteiten?

Managementassistent, team Bedrijfsvoering, Breda

Werken in het team Bedrijfsvoering bij de Rechtbank betekent samen meewerken aan een rechtvaardige samenleving. Het team bestaat uit zo’n honderd betrokken en gemotiveerde collega’s en veel verschillende functies. Dat maakt je werk afwisselend zowel in inhoud als in de contacten.

Administratief medewerker, team Civielrecht, cluster III, locatie Breda

Werken bij de Rechtspraak betekent werken aan tijdige en transparante rechtspraak. Dat is cruciaal, ook in jouw rol als administratief medewerker civiel recht. Heb je een goed administratief inzicht en ben jij je bewust van het belang van jouw rol in het administratieve proces? Lees dan verder.

Fiscalist, Belastingrecht, Breda

Werken bij de Rechtspraak betekent werken aan een rechtvaardige samenleving, maar ook aan tijdige rechtspraak. Als (senior) gerechtsjurist belastingrecht draag je hier actief aan bij. Is verdieping van je kennis en het uitzoeken van de finesses van een zaak aan jou goed besteed? Lees dan verder.