Administratief medewerker bestuursrecht

Een functie van betekenis! Als administratief medewerker bestuursrecht kom je te werken bij een organisatie met een unieke maatschappelijke taak en draag je actief bij aan een rechtvaardige samenleving.

Teamvoorzitter Juridisch-rechter civielrecht

Wil je als rechter ontdekken of leidinggeven bij je past? Dan is de rol van Teamvoorzitter Civiel in Lelystad iets voor jou! In deze rol krijg je namelijk de unieke kans om je vaardigheden als leidinggevende te ontwikkelen en draag je direct bij aan de bedrijfsvoering van rechtbank Midden-Nederland.

Administratief medewerker civielrecht

Een functie van betekenis! Als (senior) administratief medewerker civiel kom je te werken bij een organisatie met een unieke maatschappelijke taak en draag je actief bij aan een rechtvaardige samenleving.

(Senior) gerechtsjurist civielrecht

Ben jij dol op de juridische inhoud? In deze functie ben je van A tot Z betrokken bij een zaak: vanaf het beoordelen van de juridische dossiers tot en met het schrijven van uitspraken. Wij zoeken per 1 juni meerdere gerechtsjuristen voor de afdeling civielrecht in Utrecht.

Business Controller

Ben jij (assistent of junior) business controller en op zoek naar een baan met maatschappelijke impact? En kun je omgaan met veel vrijheid, verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief? Maak dan je interesse kenbaar en laat je verrassen door de informele werksfeer binnen onze rechtbank!

Werkstudent bestuursrecht (project)

Een functie van betekenis! Als werkstudent bestuursrecht kom je te werken bij een organisatie met een unieke maatschappelijke taak en draag je actief bij aan een rechtvaardige samenleving.

Gerechtsjurist commissie van toezicht

Heb je interesse in penitentiair recht? Zoek jij inhoudelijke veelzijdigheid en wil je een bijdrage leveren aan het functioneren van de rechtsstaat? In de functie van Gerechtsjurist Commissie van Toezicht komt het allemaal samen.

Junior gerechtsjurist bestuursrecht

Ben jij dol op de juridische inhoud en ben jij graag de juridische steun en toeverlaat van de rechter? De functie van junior gerechtsjurist biedt het! Wij zoeken een junior gerechtsjurist voor het team Bestuursrecht.