Medewerker beveiliging, locatie Gouda

Haal jij voldoening uit het bieden van orde, rust en veiligheid en lijkt het jou leuk om dit voor de medewerkers en bezoekers van de rechtbank te doen? Dan is rechtbank Den Haag, locatie Gouda, op zoek naar jou!

Managementondersteuner gerechtsbestuur

Ben jij communicatief sterk en servicegericht ingesteld en vind jij het leuk om het bestuur te ontzien door de agenda’s, e-mail en post te beheren? Voel jij je thuis in een dynamische werkomgeving? Dan is rechtbank Den Haag op zoek naar jou!

Senior communicatieadviseur

Een bijdrage leveren aan een rechtvaardige samenleving. Dat doe jij als senior communicatieadviseur bij de rechtbank in Den Haag! Samen met je collega’s inspireer en informeer je medewerkers en stakeholders. Zo versterk je zowel de interne als externe positionering van de rechtbank.

Senior administratief medewerker, rechtbankbreed

Werk je graag mee aan de administratieve behandeling en tijdige en juiste verwerking van juridische zaken? En ben je zorgvuldig en klantgericht? Dan is deze functie iets voor jou! Wij zijn op zoek naar meerdere collega’s voor de locaties in Den Haag, Gouda en Leiden.

Gerechtsjurist, team Kanton

Werken bij de Rechtspraak betekent werken aan een rechtvaardige samenleving. Ook als gerechtsjurist bij team Kanton Den Haag draag je hier actief aan bij. Wil je weten hoe? Lees dan verder.