Operationeel leidinggevende administratie, team Familie

Vind je het niet alleen interessant om administratieve werkprocessen te optimaliseren, maar juist ook het werken met veel betrokken partijen, het managen van processen eromheen, het aansturen van medewerkers en hen in hun kracht te zetten? Lees dan verder.

Hoofd communicatie & voorlichting, team BO&A

Bij jou is het glas altijd halfvol, je bent superflexibel, je hebt overtuigingskracht, bent op samenwerken gericht, je hebt humor en uiteraard ben je naast leidinggevende ook zelf een uitstekend communicatieadviseur. Herken je je in deze kwaliteiten? Dan is de rechtbank Den Haag op zoek naar jou!

Gerechtsjurist, team Handel (rekestenkamer)

Team handel zoekt voor de rekestenkamer een enthousiaste nieuwe collega! Heb jij passie voor het civiele recht? Is verdieping van je kennis en het uitzoeken van de finesses van een zaak aan jou goed besteed? Lees dan verder.

Teamleider beveiliging, team Front

Als Rechtbank willen wij diverse bedrijfsrisico’s zo effectief en integraal mogelijk aanpakken. Denk jij hiervoor de geschikte match te zijn en lijkt het jou leuk om dit samen te doen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Griffier rechter-commissaris, team Strafrecht 2

Energie krijgen van werken in een hectische omgeving, waar de tijdsdruk hoog is maar waar geen dag hetzelfde is. Zie jij dat wel zitten? Dan hebben wij een vacature als griffier bij het Kabinet rechter-commissaris.