Hoofd Beveiligingsautoriteit

Dreigingen waar de Rechtspraak mee te maken heeft, doen zich in verschillende vormen voor. Voorbeelden zijn verwarde agressieve personen, gewelddadig politiek en terrorisme. Spreekt het je aan om een bijdrage te leveren deze dreigingen effectief en integraal het hoofd te bieden? Solliciteer gelijk!

Twee ervaren onderzoekers/postdocs

Draag jij de rechtspraak een warm hart toe? Wil je onderzoek doen met concrete impact en toegevoegde waarde? Werken bij de Rechtspraak betekent werken aan een rechtvaardige samenleving. Wil je onderzoeken hoe effectief dat nu gebeurt? Lees dan snel verder!

Beleidsmedewerker

Wil jij werken aan de Rechtspraak van de toekomst? Wil je het initiatief nemen en bijdragen aan interne standpuntbepaling over beleidsmatige thema’s en wil je je kennis van meerdere rechtsgebieden inbrengen in jouw adviezen? Dan is deze functie bij de Rechtspraak iets voor jou!

(senior) concerncontroller

Wil jij een bijdrage leveren aan het functioneren van de rechtsstaat? Kun jij beleid en financiën verbinden, ook al zijn de belangen soms nog zo divers of lijken deze zelfs tegenstrijdig? Vind je accountmanagement en business control interessant? Dan is deze vacature misschien iets voor jou!