Bestuurder bij het gerechtshof Amsterdam

Rechtspraak maakt samen leven mogelijk.De Rechtspraak zorgt voor integere,tijdige en effectieve beslechting van geschillen en berechting van strafbare feiten door onafhankelijke rechters.De Rechtspraak draagt bij aan de instandhouding van de rechtsstaat en het vertrouwen van de burger in het recht.

Creatieve Communicatiespecialist

Bij de Rechtspraak werken betekent een bijdrage leveren aan een rechtvaardige samenleving in een organisatie waar jij je kunt ontwikkelen. Wil jij iedere dag met plezier werken aan in- en externe communicatieprojecten? Dan nodigen wij jou uit om ons communicatieteam te versterken.

Medewerker facilitair, bode en archief gerechtshof Amsterdam

Afdeling bedrijfsvoering zoekt voor het team dienstverlening een medewerker facilitair, bode en archief. Werken bij de Rechtspraak betekent werken aan een rechtvaardige samenleving. Ook als medewerker facilitair, bode en archief draag je hier actief aan bij. Interesse, lees dan verder.

Stage team familie- en jeugdrecht gerechtshof Amsterdam

Werken bij de Rechtspraak betekent werken aan een rechtvaardige samenleving. Ook als stagiair draag je hier actief aan bij. Het team familie- en jeugdrecht is op zoek naar studenten in de laatste fase van hun WO/bachelor-studie en masterstudenten.

Planning & Control adviseur, gerechtshof Amsterdam

Werken bij de Rechtspraak betekent werken aan een rechtvaardige samenleving. Ook als Planning & Control adviseur draag je hier actief aan bij. Heb je interesse voor deze functie bij het gerechtshof Amsterdam, lees dan verder